Skatten

Efter våra morgon rutiner så blev det morgon kaffe hos Mickaela.. Även om jag redan hade slängt i mig 2 koppar kaffe.. :)
När vi kom hem så blev det en safari yoggi för Leo och sedan sängen..
Jag passade på att plocka här hemma, skulle städa meeeeeeeen som vanligt så drar man ut på det...
Gick ner till vagnen i trappen för att ta bort den extra sittdynan jag har i men den ville inte riktigt som jag ville.. Fick inte bort knäppet mellan benen genom dynan... Stod och försökte i 10 minuter och något tålamod för sånt har inte jag. Ansiktet blev bara rödare och rödare så jag gav upp...
När Leo vaknade så gick vi ut med soporna, pratade med Mickaela några minuter och hon hjälpte mig att få bort knäppet i grenen genom sittdynan...
Tog inte så många minuter för Micka att få bort den...
Vi bestämde att vi skulle ta en promenad när Leo hade ätit..
Gick längs cykelbanan och ner till frendos (butik) för att köpa cigg och sedan gick vi stora längs vägen hem... :)
När jag o Leo kommer hem så hade My skrivit till mig på msn, hon hade fått sina skattepengar idag och hon var överlycklig så jag ringde till telefonbanken men där hade det inte kommit in några pengar.. Blev lite besviken men dagen var ju inte slut... Pengarna kunde fortfarande trilla in på kontot 2 timmar till...
Ringde varje kvart till internetbanken, läste på facebook att folk hade fått in sina pengar, pratade med mamma i telefonen och hon sa att hon med hade fått, pappa hade också fått... Tänkte att det var kört för min del.. Ringde internetbanken en sista gång och då hade jag fått in pengarna..
Ringde upp mamma direkt och frågade henne om vi skulle köra in till stan och köpa vagnen o mamma sa att hon skulle in till stan så mamma skulle plocka upp mig och Leo på vägen.. :)
Ringde Kim o frågade om hon fått in sina pengar och berättade att jag skulle in till stan o köpa vagnen.. Kim sa att jag skulle ringa när jag var i stan så skulle vi gå där inne en sväng och ta en fika..
När vi kom in till stan så sprang jag nästan med Leo in till miljöbutiken (barnvagnsbutiken)..
Betalade vagnen och sen mötte jag Kim 2 kvater längre bort... Leo somnade i sin nya vagn på 10 minuter.. :) Han gillade vagnen som tur väl var..
Vi gick en sväng om på stan, gick inom HM... Köpte ett par söta shorts till Leo, gick vidare till fiket christins och käkade mat.. Blev varma mackor med kyckling och ost för min del. Någon sekund innan maten kom ut så vaknade Leo.. Han fick mosad banan och burkmat.. Jag missbedömde tiden.. :S
Trodde klockan var 4 men klockan var 5 när Leo ätit sin banan.. Tur som det var så var Leo fortfarande hungrig så han åt burkmaten också.. Han åt lite mer än halva burkmaten iaf.. :)
Vi tog bussen hem vid 6 tiden.. Kände att jag ville gå en extra promenad så vi promenerade hem till mamma och tog en kopp kaffe innan vi promenerade hemåt..
Mickaela ville se vagnen så skickade sms till henne så hon kom ut på balkongen.. Bad om att få låna en sax så jag kunde flytta över Leo´s namnskylt på den nya vagnen.. Tog 2 stripes hemma hos mamma.
Gick upp till lägenheten och dimpade av jackorna, skötväskan och handväskan och gick ner till Mickaela.. Där var även Linda och Stefan också.. :) Blev massa prat innan det var dags att gå hem o ge Leo gröt.. 
När Leo hade somnat så gick jag ner till förrådet med den gamla vagnen och ställde in den där men innan det gick så fick jag ju möblera om där inne och jag får rysningar varje gång jag går ner för trappan... KÄLLARSPINDLAR är inte min stora favorit... 
Men det gick bra.. :)

Har köpt 2 nya klädesplagg till Leo :) En t-shirt igår och shortsen idag






Jag beställde ju 2 t-shirts och ett par shorts till Leo från HM förra veckan. Idag var jag inne på deras hemsida för att se om dom skickat paketet och då kommer jag på att jag alltid får sms avisering när paketet kommit till posten.. 
Kollade vart paketet och där stod det invänta sms avisering.. Neeeeeej, jag har ju bytt nummer och jag kan inte få fram löpnumret och pinkoden... :S
Ringde HM och berättade och då fick jag löpnumret via telefonen men ingen pinkod. Hon på HM sa att jag bara kan säga att jag har ett löpnummer... 
Så i morgon när jag ska hämta ut paketet så hoppas jag det räcker med löpnumret annars får jag ringa HM igen... 
Det löser sig alltid på något sätt som tur väl är.... 


I morgon ska jag ta bilder på Leo´s nya vagn och sätta in i bloggen.. :)
Det kliar på min rygg, brännan håller nog på lägga sig. Kliar jag med naglarna så svider det så jag kan bara dra med handflatan och nu har det börjat vätska sig.. Undra om det är normalt?
Dags för slappe i soffan nu....

 

 
    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0