Väntar

Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, dom skulle ringa 11.42.
Vill ha en tid så läkaren får lyssna på Leo´s lungor eftersom Leo rosslat nu i 3-4 dagar och han har varit förkyld en längre tid, haft feber till och från.. Tog tempen på Leo innan och visade 38,2 i temp.. Har bricanyl hemma som jag gett Leo men tycker inte det gjort någon nytta för han fortsätter rossla..

Det är så surt att sitta hemma och bara glo. Har ingen att prata med mer än Leo och han säger inte något tillbaka mer än på sitt sätt..

Jag ligger efter med skolarbetet eftersom både jag och Leo legat sjuka så länge. Jag vill bli frisk så jag kan komma igång med skolarbetet...
Social omsorg kursen startade idag också men som tur väl är så skulle den läraren iväg så på onsdag ska vi börja med kursen..

Ska ta och sätta på Leo kläder så han slipper gå i pyjamas hela dagen..



Hemma från dagis

Åksjuketabletterna hjälpte igår :)

Leo blir hemma från dagis idag, han är fortfarande snorig och näsan rinner.. Det värsta av allt är att det är så segt..
Ringde till dagis och en av personalen sa att blir det långvarit så får jag gå till läkaren med Leo, Leo har haft detta snart i 3 veckor.. :S
Envis förkylning kallar jag detta...
Jag har med blivit förkyld, kände det på mig i förrgår och igår morse så hade jag små ont i halsen. Igår eftermiddag bröt det ut.
Så där satt både jag och Leo på kalas och var förkylda. :(
Visst man ska vara hemma när man är sjuk men det var i släkten 60 års kalaset var så dom ville att vi skulle komma ändå..

Ska lägga mig i soffan med Leo och glo på barnprogram...


Hälften

Har hunnit med hälften av allt som ska göras så nu är det bara hälften kvar...
Om någon minut är det dags att springa ner till mina kära tvättmaskiner och slänga in en ny tvätt... När jag och Leo kommer upp från tvättstugan så ska han få lägga sig och vila lite för på kalaset kommer det inte bli något vilande/sovande för han del.. Barnvagnen stannar hemma, för det kommer bli fullt i bilen och 2 hundar ska även med.
Nu när jag gav Leo mat så fick han postafen (åksjuktabletter). Så förhoppningsvis ska han inte spy när vi ska åka bil sen.. *Håller tummarna*
Är det någon som gett sitt/sina barn postafen men som ändå frontänspytt?

Dags att rusa vidare...




Hur ska man hinna?

Hur ska man hinna med denna dagen?
Har massor att göra innan det är dags att åka på kalas...
Sortera tvätt, duscha, tvätta, bädda rent i sängarna, göra sig i ordning, göra Leo i ordning, ge Leo mat... Har tvättid mellan 12-5 men eftersom vi ska vara på kalas i eftermiddag så hinner jag bara tvätta fyra maskiner och det är inte hälften av all tvätt... Hur ska man hinna med allt? Kommer få boka om tvättstugan för att kunna tvätta klart allt..
Kimpa kom hit nu på morgonen morgon kaffe med mig och nu är hon iväg för att köpa frallor som vi kan äta till frukost... Kimpa ska ska iväg på loppis idag igen och jag hade velat följa med men eftersom jag har nog som jag har det så får Kimpa kolla efter lite saker till mig istället..


Söndagar brukar vara göra-ingenting-dag men idag är denna söndagen fullbokad..


Och så håller man bli förkyld igen.. Alltid lika roligt...

Norbit

Nu blir det titta på filmen Norbit som går på kanal 5 med en gotte skål vid sidan om..:D
Efter filmen så kallar sängen..
Mina ögon hade velat slockna nu egentligen..

I morgon är det 60 års kalas som gäller..



Mys & Loppis

Igår kom Kim och lille Kevin hit på fredagsmys.. Kimpa kom med resesäng och hela kittet.. :)
Eller barnen sov så jag och Kim hade fredagsmys med blåbärspaj, vaniljsås och gotte. Vi satt och tittade på idol, dom som gick vidare hade man ju väntat sig att dom skulle gå vidare..
Efter idol så började filmen se upp för dårarna och eftersom det var reklam stup i kvarten så satte vi på den på dvd istället..
Vi var så trötta efter filmen så vi gick och la oss..



I morse så väckte Leo oss allihopa vid halv 7. Ingen ovanlig tid för Leo att vakna men för Kim och Kevin som brukar sova längre på morgonen led nästan.. :)
Barnen åt frukost klockan 7 och vi åt frukost klockan 9..
Leo fick en yoggi och den satt han och åt själv med sked för första gången.. Låg mer yoggi på hakklappen än i magen. Leo kladdade inte så mycket som jag hade förväntat mig och det är ju bra.



Kim började prata om att det var loppis någonstans idag så med ljus och lykta försökte vi hitta vart...
Loppisen var i Olofström så Kim ringde min kära moder när jag stod i duschen och frågade om hon ville ha Leo och det gick bra. Ville inte hasa med mig han när han är så åksjuk och senast igår så frontänspydde han så han hade ingen klädsel på sin bilbarnstol heller..
Var en del folk på loppisen, jag hittade en jävla massa traktorer som jag köpte med mig hem.. Vi var inte på loppisen mer än en halvtimme innan vi åkte hem igen. Kim släppte av mig hos mamma och när jag kommer in så öppnar jag påsarna med traktorerna och Leo visste inte vilken av dom han skulle börja leka med.. Uppskattade var dom av Leo.. :)
Han brummade runt.. :)

Igår så kom det ett paket avi i brevlådan så innan vi åkte till Olofström så åkte vi inom konsum och det var Leo´s vinterjacka som hade kommit.. :) Jackan skickades från Nyköping i torsdags och kom fram redan igår så då lär Leo´s termobyxor komma på måndag.. :)
Slängde in jackan i tvättmaskinen direkt så den är nytvättad och hänger på tork.. :)

Ska snart lägga Leo så nu får det bli lite mys innan han ska sova..




Torsdag

Igår kväll så kom min älskade bror hem.. *Saknat*
Och vet ni vad?
Min bror har köpt en vinterjacka till Leo från PoP och min moster har köpt termobyxor till Leo som också är i PoP... (Polarn Pyret)
Känns skönt att veta att Leo´s vinterkläder är färdiga så då behöver man inte tänka på det mer.. Eller jo, Leo måste ha en overall med..
Alltid bra att ha ombyten ifall Leo skulle komma hem med blöta ytterkläder från dagis så är det bara ta det andra om vi ska ut och leka.. :)





Leo har varit hemma från dagis idag, inatt höll han låda kan jag lova.. :(
Han vaknade först vid 12 tiden och hoppade i sängen som om han hade ont i magen, tog upp honom och han var uppe ett bra tag och det var nog en fis på tvären som låg och tryckte i magen för fes det gjorde han..
La han igen efter en halvtimme, Leo gnuggade o gnuggade sig i ögonen hela tiden men han skulle inte sova.. 
Jag trodde han skulle somna.. Leo blev tyst och jag trodde han hade somnat men efter en stund så satte det igång igen och så höll Leo på till 4 tiden i natt.. Inget dög.. Vattenflaskan bara viftade han bort och nappen slängde han iväg så det fanns inte så mkt annat jag kunde göra än ligga och vänta på att han skulle somna.. Man känner sig hjälplös när det inte är något som duger..  

Leo har nyst en massa idag med och näsan har runnit en del så det blir vara hemma för Leo i morgon med..  :( Han hinner aldrig bli frisk.. :(

Jag sitter och tittar på idol, jag hoppas att min favorit Jay Smith går vidare.. Han har skön sång röst. :)




Leo



Satt och tittade på bilder från att Leo var nyfödd till 14 månader senare... :) Saknar den tiden..






Började med försovning

Dagen började med försovning.
Vaknade 07.40 och jag trodde aldrig jag skulle hinna göra allt och gå med Leo till dagis.
Jag är en sån som måste gå upp 1 ½ timme innan så man slipper stressa.
Mötte familjen Engström/Paulsson på vägen till dagis.. Kim hon vinkade o vinkade men jag såg först inte att det var hon på långt håll så jag struntade i vilket men sen var det dom så blev ett par bytes ord med dom innan man fortsatte sista biten.. 
När jag kom hem så tog jag fram pluggböckerna men fastnade direkt så Kimpa kommer hit i eftermiddag och hjälper mig.. 
Carro kommer också en sväng idag, har inte träffat henne på flera veckor nu. 
La mig i badet och tog ett varmt bad och bara kopplade av. Så nu är det bara sitta och slappa tills jag ska gå till dagis om en timme..
Ska inom konsum på vägen hem och hämta upp paketet från buzzador och HM paketet med Leo´s tröja som kommit.
Skulle gått inom där igår när jag hämtat Leo men jag var i mina egna tankar och hade följde med Annicka och Jasmine.


Är det någon som vet någon sida där man kan beställa skal till Samsung Galaxy?
Vill ha ett bling bling skal ;)






21:a september

Igår åkte jag, Kim och Annicka till skopunkten.. Var ute efter tre par skor till Leo, hade redan tittat ut vilka skor han skulle ha på deras hemsida..
Etersom jag inte hade Leo med mig så fick jag rita av hans fot på ett papper och ta med mig..
2 av paren jag hade tittat ut till Leo fanns inte i hans storlek, dom gick från storlek 24 och uppåt. Hur jag missade det är en annan femma..
Men blev iaf ett par gummistövlar och ett par vanliga skor till Leo som fick följa med hem.


I morse skulle Leo upp redan vid kvart över 6.. Trodde jag av avliden för jag var så trött.
Gick upp, gjorde alla sysslorna, tog mig en kopp kaffe och cigg innan man piggnade till, lämnade Leo på dagis och sen var det dags för fotmassage för min del...
När jag var klar så köpte jag Dermanord baby milk bath som man häller i badvattnet.. Mjukgörande, Leo är så torr om sina ben. Fick höra idag att barnängen har mkt tillsatser i sina badoljor osv så det kommer jag inte använda mer. Även om jag smörjt han med barnängen lotion så har han fortfarande varit lika torr om sina ben. Så när Leo badade ikväll så testade jag det nya jag köpte och jag är hel nöjd.. Leo blev jätte mjuk och len i kroppen...
Så det kommer jag fortfarande köpa och köra på.. Flaskan baby milk bath kostade 125 kr.. Dom andra 2 produkterna kan jag inte säga priset på för det köpte min moder till mig och Leo. Den lilla runda är en kräm som motverkar vind och kyla och den kan man även smörja i rumpan när dom är vissna och torra..



Efter fotmassgaen så åkte vi ner till konsum och handlade lite frallor och begav oss hem till mig för frukost time.
Slängde mig i duschen en snabbis och sen var det dags att gå till dagis för att ha möte. Går jättebra för Leo på dagis, han är en solstråle säger dom.. :) Det enda Leo inte tycker om på dagis är när dom ska ha sång stund fick jag höra idag. Leo börjar tydligen gall skrika då och dom får gå ut med han till ett annat rum..
Mötte Annicka och hennes granne på vägen hem från dagis, följde med dom hem till Annicka på kaffe och långfranska med ost, sallad och gurka. :)
Gick ut på gården och barnen lekte. Leo gungade för fullt.. :)
När vi kom hem så var det full rulle med mat, bad, dammsugning, kvällsmat, . :)




19/9 -2010

Gick och la mig rätt så tidigt igår.. Var helt slut efter fredagens bravader med alkohol, känner mig iaf som en människa idag.. Förresten så klippte Mille mig i fredags också.. Hel nöjd och nu är det äntligen gjort.

Jag har duschat och Leo har badat nu på morgonen..
Sitter och väntar på att Kimpalainen ska svara på smset.. Jag och Leo hade tänkt våldgästa dom idag om dom ska vara hemma...
Vad sker annars idag? INGENTING..
Ensam mamma söker är ikväll.. GLÖM NU INTE BORT DET IKVÄLL.. :)




Såhär ser Leo ut idag, måste göra ett hål till i skärpet. Får gå inom mormor och morfar idag och fixa det.


Inte världens lättaste att blogga från mobilen


Precis som det låter så är det inte världens lättaste när man är ovan..

Test


test test..

You & I




Så var det med den saken...

Sjuk igen

Igår var det bara skit väder ute.. Grått, mulet och det regnade...
Lämnade Leo på dagis, följde med Annicka hem på kaffe och sedan var det nästan dags att gå till dagis för att hämta barnen..
När jag kommer till dagis så ser jag vagnen och eftersom regnskyddet var på så anade jag att Leo sov så jag gick direkt in på avdelningen och skulle kolla om Leo hade några saker där inne och byta ett par ord med personalen..
På Leo´s hylla hängde hans jacka, mössa och skor.. OKEJ? Vad hade han på sig i vagnen då?
Personalen sa att Leo hade sovit sen klockan 12... 2 timmar hade han legat ute i barnvagnen..
När jag kommer ut till barnvagnen och tittar så ligger Leo vaken.. Vem vet hur länge han har legat vaken i vagnen för han såg inte nyvaken ut som han alltid gör när han har sovit. Leo låg i en åkpåse men hade inte mössan och de på sig. Han var kall om händerna...
Vi började gå hem och rätt var det var så reser sig Leo i vagnen.. Då har han inte legat fastspänd!!!!!
Tänk om Leo hade rest sig upp i barnvagnen utanför dagis och trillat ur? Spelar ingen roll om personalen kollar till barnen ofta, det kan ske i det ögonblicket dom inte tittar..
När vi väl var hemma så var Leo ännu kallare om händerna.. Han var fortfarande små trött.. Han åt lite mat och sen ville han ner i sängen igen.
Mamma och Flynn kom på besök och när Leo vaknade så tog mamma upp Leo från sängen och sa att han kändes varm och jag tänkte att han har ju nyss sovit så det kan ju vara därför..
Leo lekte och det var full rulle på honom men när det var dags för kvällsmat så var Leo inte alls sugen.. Varje sked med gröt han fick fick han uppstötning på så jag gav inte han mer utan bytte blöjan o pyjamasen åkte på..
La Leo i sängen, han var trött men han somnade inte. Han brukar alltid somna direkt.. Det gick 1 timme, det gick 2 timmar och han var fortfarande vaken.
Han gnällde inte eller något så jag tog inte upp han, bara tittade till han emellanåt.. Leo somnade till slut men vaknade flera gånger under en timme så jag tog tempen på han och då hade han 39,4 i temp!!! Gav Leo 5 ml alvedon och vatten genast, slängde av han pyjamasbyxorna också så han bara hade pyjamaströjan på sig i natt.. Stackarn var typ helt borta och såå trött.. :( Vid 2 tiden i natt så satt han upp i sängen och skrek.. :(
Han har nyss varit sjuk stackarn och nu är det dags igen..
I morse ringde jag dagis och sjukanmälde Leo och personalen sa att dom hade fått skicka hem 3 andra barn igår med feber.. Så det är tydligen något som går nu igen..  :( Leo blir hemma hela denna veckan också. Tog tempen på Leo i morse och då hade han 38,4 i temp.

Ikväll ska mamma ha underklädesparty hemma men jag vet inte om jag och Leo ska gå dit.. Kanske lika bra vi är hemma. Ska kolla med mamma om vi kan komma eller inte. Leo har en säng hos mamma med så sova det kan han.. 
I vilket fall så blir det bara mysdag för mig och Leo!


Har suttit och funderat på en sak, undra om man kan blogga med mobilen.. Ska testa blogga med min samsung galaxy... :D



 

Kaffe

Ska ta en kopp kaffe o en cigg nu först innan det blir pluggande...


13/9 -2010

Usch vilken tråkig dag och vilket tråkigt väder...
Mina fötter blev blöta på vägen till dagis och när vi kommer fram till dagis så är blev skorna och fötterna ännu blötare.
På dagis har dom stenplattor och där körde jag med vagnen och inte såg världens största vattenpöl och pölen går inte undvika heller man måste gå i den för att komma dit man ska.. Yeej vattenfall i skorna... :(
Jag och Veronica palskade med våra blöta fötter och skor ner till affären innan vi gick hem.. 
Jag ska börja sätta igång med pluggandet nu så man får lite gjort innan Leo ska hämtas.. Jag har absolut ingen ro till att plugga idag, känner mest för att gå och lägga mig en stund till men det kan glömmas... 




 
 
 


Somewhere

Lost in the darkness, hoping for a sign.
Instead there is only silence,
can't you hear my screams?
Never stop hoping,
Need to know where you are,
but one thing is for sure,
you're always in my heart.

Chorus:
I'll find you somewhere.
I'll keep on trying until my dying day.
I just need to know whatever has happened,
the truth will free my soul.

Lost in the darkness, try to find your way home.
I want to embrace you and never let you go.
Almost hope you're in heaven so no one can hurt your soul.
Living in agony cause I just do not know
where you are.

Repeat chorus

Wherever you are, I won't stop searching.
Whatever it takes, I need to know.

Repeat chorus





<3

2/9 -2010

Frukosten är i Leo´s mage.. Han är fortfarande trött så tänkte att jag skulle lägga han en stund innan vi ska gå till dagis. Igår när jag hämtade Leo så var det ingen av barnen som hade sovit mer än 45 minuter på hela dagen, alla hade vaknat på samma gång. När vi gick hem så var det gnäll gnäll och åter gnäll från Leo´s sida.. Trötthet tro? Han ville inte somna i vagnen men Leo somnade så fort vi kom hem.
Idag kommer Maja på besök en runda efter hon slutat jobbet. Hon har med fått hem sin samsung galaxy i9000 s.. Så vi ska nörda oss lite smått.


 



1/9 -2010

Första september idag.. Snart julafton ju...

Mötet igår gick väl sådär, ingen visste vem jag skulle till och jag var inte direkt inbokad till någon speciell.. Tur dom har koll.... eller inte...
Var inne på gymnasiet och hälsade på Birgitta min gamla lärare. Hon blev glad när hon fick se oss.. :) Många som log när dom såg Leo.. Vägga Vux yngsta elev.. :)
Efter vi varit på skolan så promenerade vi upp till stan och satte oss på hamris för att fika lite innan det var dags att titta på lägenheten...
Resultatet av den ser ni här.. Den var skabbig.. Röda klinkers golv i hallen, ena sovrummet var skrik grönt och det andra var skrik blått.. Nej, det blir fortsätta leta lägenhet... Gick på stan en runda innan vi körde hem.. 
När vi kom hem så gick Marie in och kollade mailen åt mig och då hade min mobil kommit så vi gav Leo mat och sen åkte vi ner till posten och hämtade ut den.. :) Så nu har jag min samsung galaxy i9000 s.. :)


Leo ska vara på dagis 9-15 idag.. :) När jag kommer hem så ska jag sätta igång att plugga men allra först måste jag ringa ett samtal till vux syo....
Dags att göra Leo klar för dagis.



RSS 2.0