Lördag

Vet inte alls vad jag vill längre...

Somliga påstår att ett förhållande ska bli bättre efter att man gjort abort...
Varför har de inte kunnat bli bra innan? Varför har inte du kunnat göra något man bett/frågat dig om?
Och bara för jag blivit gravid så vill du att jag ska göra abort och säger att vi kan få det bra och blabla och att du aldrig mer ska be mej om en sak.
Jag har försökt, bett i flera månader men du har inte kunna offra dig då så varför ska det bli bra helt plötsligt efter en abort?
Du har kört ditt eget race hela tiden nu i flera månader och tror du kan behandla mej hur som helst..

Komma hem till mej och sen ringer din telefon och du säger till personen att du inte vet när du ska köra ifrån Svängsta men ändå ringer den personen och säger samma sak 3 gånger och du säger likadant alla 3 gångerna och sen efter tredje gången han ringt och du sagt precis som du sa till han först att du inte vet när du ska köra och sen ändå när ni lagt på så frågar du mej om det är ok att du drar om en halvtimme..
Det trodde jag du fattade själv att man inte tyckte, men vad ska man göra? Kan inte tvinga dig att vara kvar...

Sen om vi bestämt att vi ska ses och jag ringer dig eller skriver till dig och frågar när vi ska ses så säger du jag vet inte ännu, vi kan ju se sen för jag vet inte om jag ska göra något annat... Det är precis som "finns det något roligare att göra så gör jag det"


Du hatar när du får vänta på folk men varför ska alla jag få sitta och vänta på ett svar ifrån dig i flera timmar?

Du vill aldrig hitta på något... Du har sagt att vi hittar på något eller umgås när vi sitter på en varsin data, i söndags satt du och spelade i 9 timmar och du SKET i att jag sa att jag hade det tråkigt och att jag inte kom dit för att se dig spela eller för att sitta vid min data men ändå kunde du inte stänga ner spelet.. Men i onsdags kunde du be om ursäkt för det.

Så fort dina kompisar ringer så sticker du med en gång, dom har dig lindad runt lill fingret.
Du kallar att vi hittar på saker när vi e hemma hos dina polare för en sak.. Det kan jag inte kalla att du och jag gör något.. Och bara för att jag inte följer med ner till dina polare någon gång för jag vet vad ni ska göra så är jag världens tråkigaste människa.
Du vill aldrig hitta på något själv för det tycker du är tråkigt.. Och sitter du hemma med mej en dag på en helg så har jag fått höra att jag e tråkigt och att du bara sitter och stirrar in i en vägg och allt..  

Vi har varit på bio en gång och det var i augusti...  Du kan inte offra dig me att spela bowling eller något annat en gång bara du och jag, för ska man spela bowling så måste man vara mer än 2 personer och dricka alkohol enligt dig.

Jag har knappt kunna uttrycka mej om vad jag känner/tycker eller något för du säger bara att jag gnäller hela tiden... Och jag är de ena och de tredje enligt dig och jag är den sämsta personen i dina ögon och allt.. Och du säger även att jag inte har med saker att göra, de är väl fan klart jag har med vissa saker att göra, jag var väl din flickvän eller??
Men du tycker de är helt ok att göra vissa saker...


Men tänk på vad du gjorde i onsdags när du var här...


Du ska inte snacka om att trycka ner någon för de är precis de du gjort/gör..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RSS 2.0