Hemma

Nu är man hemma igen, varit nere hos mamma...
Innan jag gick ner till mamma så lagade jag middag.. Satt och käkade samtidigt som man satt och kollade på första avsnittet av ensam mamma söker.. Det programmet är så bra. Skulle bara ha något att titta på medans man åt för på tv:n fanns det inget roligt.
När man väl kan se unga mödrar så går det inte på fredagar.. Försökte hitta det på nätet för att kolla på det men fanns inte där heller.. suck..
Så det fick bli ensam mamma söker....

När jag kommer ner till mamma så sitter hon och borstar och klipper Spike.. Han hade såna torvor.. Stackaren...

Sen började mamma med middagen, jag tänkte gå hem men mamma ville att jag skulle smaka lite ändå.. Jag var ju inte hungrig. åt ju innan jag kom ner till mamma men fick smaka lite ändå.. Kålpudding och potatis.. Ingen höjdare alls.. Pappa och dom tycker inte heller om det, bara mamma som gör... 
Stackars pappa som ska behöva äta det i morgon med för att det blev så mkt över... 

Jag tänkte gå hem efter maten men sen skulle mamma ändå ner till konsum så då passade jag på åka med henne.. Gick bort till hyllorna där te:t står.. Carro tyckte mitt te höll på ta slut idag så jag fick köpa nytt..:D Och Carro pratade om något äppel/kanel te som var gott så jag stod och letade efter det.. Men det fanns inte i lipton te så jag hoppas jag köpte rätt äppel/kanel te nu. 
När vi står där så kommer det en dam och ställer sig bakom oss och jag flyttar på mig för jag trodde jag stod i vägen. Men det gjorde jag inte, hon letade bara efter frasvåfflor.. 
Och te:t står ju där bland nyponsopporna,blåbärssopporna,chokladpuddingen mm så där brukar våfflorna med stå men det gjorde dom inte..
Så hon sa att hon skulle leta. Men hyllan framför den hyllan stod frasvåfflorna.. Det stod där det inte alls passade in.. Så tog ett fullkornspaket med frasvåfflor och den vanliga förpackningen sen gick jag och letade upp den damen.. Hittade henne i där mjölken och de står... Frågade henne vilken av de hon skulle ha och de var det vanliga paketet. Hon frågade mig vart jag hade hittat det.. Berättade för henne och hon tackade så mkt.. :D 
Sen gick jag till kassan och betalade mitt te.. 

Så nu sitter man här hemma..

Carro kommer sen när hon slutat jobbet om 2 timmar... Då ska vi dricka te och prata mm..

Åh min granne spelar musik så man får huvudvärk snart... Fattar han inte att de fortfarande bor folk i samma trapphus som han.. Han är inte ensam. Blir vansinnig på såna som tror dom kan spela hur högt som helst mm utan att visa hänsyn även om klockan inte ens är 22.00... 

jaja nu ska jag prata lite med Marie på msn....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0