Gert Fylking och Robert Aschberg
Jag och mamma körde till Mörrum för att mamma skulle handla cigg...
Sen åker vi till Asarum för att mamma ska till optikern och rätta till sina glasögon som hon råkade trampa på..
När vi kör genom Mörrum och kommer bort till Mörrum kiosken så ser vi den husvagnen som det står Ystad och Haparanda på..
Säger till mamma att då borde dom vara här ju... Vi fortsätter köra och när vi kört 500 meter så ser vi en röd buss där det står svt och lite längre fram så går Robert Aschberg, Gert Fylking och Magnus Uggla och ett helt film team..
 När vi har gjort våra ärenden i Asarum så kör vi ut mot preem för att tanka.. Vad är det som kommer körandes där om inte den bilen med husvagnen. Så mamma sa att dom lär ju snart vara här.. Vi körde ut mot Mörrum för att se om vi såg dom men vände rätt snabbt för vi tyckte ju att dom borde vara framme i Asarum snart..
Och när vi såg dom i Mörrum så hade dom inte så långt kvar innan dom skulle vara utanför Mörrum skyltarna. Så vi vände och körde tillbaka till Asarum för att tanka...
Dom hade fortfarande inte kommit så dom lär ju precis varit vid det back krönet vi vände vid.
Så när vi tankat klart så kör vi mot Mörrum en gång till och när vi kört några hundra meter efter korsningen så såg vi dom komma gåendes.. Då har dom asså tagit mer än 45 min på sig att gå den lilla biten.. Shiit vad sakta dom lär gått.. Gert Fylking gick 10 meter framme Robert Aschberg och båda 2 höll på med mobilen i handen.
Men nu när vi såg dom andra gången så var inte Magnus Uggla med längre och inte film teamet... Dom promenerar ju för prostatacancer..  Från Ystad - Haparanda är en väldigt bra bit att promenera.. Hoppas det går bra för dom, önskar dom all lycka..:D

Men men..
Nu är vi hemma hos mamma igen!! Jag och mamma ska alldeles strax ut och gå med Flynn... Vi har fikat mazariner och blåbärsmuffins.
Sen blir det damsuga och skura golvet här...
Kevin fyller hela 15 år idag så det blir glasstårta för våran del och sen ska vi ha pappas goda gryta till middag..
Ser ni en sådan husvagn så vet ni att Fylking och Aschberg är i närheten..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0